Poručivanje Maloprodaje

Hemoterapija i radioterapija

Brojna klinička iskustva širom sveta, posebno u Americi, potvrdila su da zeolit olakšava podnošenje hemoterapije i radioterapije, da popravlja opšte stanje pacijenta, smanjuje mučninu i doprinosi bržem oporavku.

Zbog poznatih absorbcijskih svojstava zeolit vrši detoksikaciju organizma onkoloških bolesnika, ublažavanje i otklanjanje nuspojava hemoterapije i radioterapije, time i brži oporavak. U brojnim slučajevima, kada pacijenti iz različitih razloga ne podnose hemoterapiju i moraju je privremeno ili trajno prestati primati, terapija zeolitom najčešće omogućuje podnošenje programa hemoterapije odnosno radioterapije.

Zeolit odstranjuje nus produkte hemoterapije i odumrle stanice, ubrzano sanira posledice oksidativnog stresa nužno izazvanog hemoterapijom i radioterapijom, obnavlja imunitet.


-Zeolit se preporučuje uzimati uz hemoterapiju ili zračenje, jer značajno doprinosi smanjenju tegoba koje uzrokuju ove terapije i oboljelima omogućuje brži oporavak.

-Klinička iskustva su pokazala da zeolit smanjuje potrebu za analgeticima i narkoticima i doprinosi smanjenju i eliminisanju tečnosti iz organizma.

- Normaliziraju se neki hematološki i biohemijski pokazatelji: SE, E, L, Tr, gGT, AST, ALT, pri čemu je posebno značajno uravnoteženje nivoa sedimentacije, povećanje nivoa gvožđa u krvi i povećanje broja krvnih stanica. Generalno se unapređuje zdravlje pacijenata čime se stvaraju pretpostavke za primenu odnosno nastavak primene hemoterapije.

- Zeolit ublažava nuspojave hemoterapije i radioterapije, npr: povraćanje, mučninu, gubljenje apetita, gubitak težine itd.

- Nestaju gljivice u ustima i jednjaku, koje su česta pojava kod hemoterapije, koje otežavaju oporavak.

- Vidno se poboljšava opšte stanje obolelih, dobijaju na težini i u većini slučajeva imaju potrebu za jelom.

- Kod većine nestaje depresija, nesanica, budi se volja za životom. Pacijentima koji prolaze hemoterapiju ili zračenje zeolit omogućava da im se bitno popravlja opšte stanje.

© 2013 - 2015 Sva prava zadržava Zeolit Homozel | Mapa sajta
Sanja Lazarević
Direktor

Kajmakčalanska 15/1
Beograd, BG 11050
011 630 52 62
sanja@zarf.co.rs
Website: